Bericht versturen
Thuis > producten > Hermetisch afgesloten deuren >
OEM verzegelde hermetische deuren met scharnieren ziekenhuizen 2 mm dik

OEM verzegelde hermetische deuren met scharnieren ziekenhuizen 2 mm dik

OEM hermetische scharnierende deuren

Verzegelde hermetische scharnierende deuren

OEM-gesloten deuren voor ziekenhuizen

Plaats van herkomst:

China

Merknaam:

Yiwanx

Certificering:

ISO 9001

Neem contact met ons op

Verzoek Een Citaat
Productdetails
Duurzaamheid:
Hoog
Kleur:
Zilver
Materiaal:
Metalen
Grootte:
Op maat
Vochtbestendigheid:
Hoog
Gewicht:
Zwaar
Vorm:
Rechthoekig
Openingsmethode:
Hand
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
1
Prijs
Negotiated
Verpakking Details
container/kader verpakking
Levertijd
Hoogte seizoen: één maand, buiten seizoen: binnen 15 werkdagen
Betalingscondities
LC, T/T, D/P, Paypal, Western Union
Levering vermogen
4-5set/month
VERWANTE PRODUCTEN
Neem contact met ons op
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Hermetisch verzegelde deuren zijn dicht en volledig verzegelde deuren die hoge brandwerendheid, hoge duurzaamheid en hoge temperatuurbestendigheid bieden.Deze deuren zijn ontworpen om zeer aan te passen in grootte en dikteMet hun superieure brandwerendheid, duurzaamheid en temperatuurbestendigheid, zijn ze een ideale oplossing voor elke omgeving.Hermetisch verzegelde deuren zijn perfect voor elke toepassing die veilige, dichtgesloten deuren.

Hermetisch afgesloten deuren zijn ontworpen om te beschermen tegen de meest extreme omstandigheden.ervoor zorgen dat het interieur van uw gebouw veilig en veilig blijftDe deuren zijn ook zeer duurzaam, met een dikte van 2 mm die is ontworpen om de slijtage van regelmatig gebruik te weerstaan.Hermetisch afgesloten deuren kunnen worden aangepast aan elke toepassing.

Als je een goed afgesloten deur met hoge brandwerendheid, volledig afgesloten deur met hoge duurzaamheid en hoge temperatuurbestendigheid nodig hebt, zijn hermetisch afgesloten deuren de perfecte oplossing.Met hun superieure bescherming, aanpasbare grootte, en dikke 2 mm dikte, uw gebouw zal veilig en veilig blijven voor de komende jaren.

 

Kenmerken:

  • Strak-beveiligde deuren: Hermetisch afgesloten deuren met sleutelslot
  • Luchtdichte deuren: Hermetisch afgesloten deuren met hoge brandwerendheid
  • Volledig beveiligde deuren: Hermetisch afgesloten deuren met rechthoekige vorm en zwaar gewicht
  • Hoge vochtbestendigheid
 

Technische parameters:

Vastgoed Waarde
Vochtbestendigheid Hoog
Gewicht Zwaar
Drukweerstand Hoog
Materiaal Metalen
Grootte Op maat
Isolatie - Ja, dat klopt.
Dikte 2 mm
Vorm rechthoekig
Vergrendelingssysteem Sleutel slot
Kleur Zilver
Bijzondere eigenschap Hermetisch beveiligde deuren, goed beveiligde deuren, goed afgesloten deuren
 

Toepassingen:

Hermetisch afgesloten deuren zijn ideaal voor omgevingen met hoge druk en vochtbestandheid, waardoor ze een ideale keuze zijn voor een scala aan toepassingen.Deze volledig afgesloten deuren bieden volledige luchtdichte beveiliging en zijn ontworpen om zeer duurzaam en betrouwbaar te zijnDe deuren zijn gemaakt van 2 mm metaal en hebben een rechthoekige vorm, waardoor ze in verschillende situaties kunnen worden gebruikt.

Hermetisch afgesloten deuren kunnen worden gebruikt in industriële omgevingen, zoals fabrieken of magazijnen, waar volledige luchtdichte beveiliging essentieel is.waar een hoog beschermingsniveau tegen vocht of andere verontreinigende stoffen noodzakelijk isBovendien kunnen ze worden gebruikt in woontoepassingen, zoals badkamers en keukens, om ervoor te zorgen dat er geen vocht kan ontsnappen.

Hermetisch afgesloten deuren zijn ongelooflijk betrouwbaar en betrouwbaar, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elke toepassing die een volledig afgesloten deur vereist.De 2 mm metalen constructie zorgt ervoor dat de deuren sterk en duurzaam zijn, en ze zijn ontworpen om gemakkelijk bestand te zijn tegen hoge druk.

 

Aanpassing:

Hermetisch afgesloten deuren: volledig afgesloten deuren, hermetisch beveiligde deuren, luchtdichte veiligheidsdeuren

Onze hermetisch afgesloten deuren bieden hoge temperatuurbestandheid, een sleutel slot systeem en zijn aanpasbaar in grootte en kleur.Onze zilveren kleur is perfect voor luchtdichte beveiligingsdeuren..

 

Ondersteuning en diensten:

Hermetisch afgesloten deuren Technische ondersteuning en diensten

Onze hermetisch afgesloten deuren zijn ontworpen om superieure bescherming te bieden tegen lucht- en waterinfiltratie.Onze technische ondersteuning en diensten zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat onze klanten de maximale prestaties en betrouwbaarheid van hun hermetisch afgesloten deuren krijgen.

Technische ondersteuning

Als u vragen of zorgen heeft over onze hermetisch afgesloten deuren, is ons technische support team hier om te helpen.Onze technische medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen deskundig advies geven over de installatieZij kunnen ook reparaties en vervangende onderdelen leveren.

Installatiediensten

Als u hulp nodig heeft bij de installatie van uw sluiterdeuren, kan ons installatieteam u helpen.Onze technici zijn goed opgeleid en ervaren in de installatie van hermetisch afgesloten deuren en kunnen ervoor zorgen dat uw deur correct is geïnstalleerd en correct functioneert.

Onderhoudsdiensten

Om ervoor te zorgen dat uw hermetisch afgesloten deur goed functioneert en de best mogelijke bescherming biedt, kan ons onderhoudsservice team regelmatig onderhoudswerk verrichten.We zullen uw deur inspecteren op eventuele schade of gebreken en kunnen repareren of vervangen van alle onderdelen die aandacht nodig hebben.

 

Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending van hermetisch afgesloten deuren

Hermetisch afgesloten deuren moeten zorgvuldig worden verpakt en verzonden om ervoor te zorgen dat ze in goede staat hun bestemming bereiken.Hier zijn enkele richtlijnen voor het verpakken en verzenden van hermetisch afgesloten deuren:

  • De deuren moeten worden ingepakt in bubbelfolie om ze te beschermen tegen schrammen en krassen.
  • Voor extra bescherming moeten de deuren in een kartonnen doos of houten kist worden geplaatst.
  • Het pakket moet duidelijk zijn aangegeven met het adres van de beoogde ontvanger.
  • Een traceringsnummer moet worden verkregen en in het pakket worden opgenomen.
  • Het pakket moet worden verzonden met een betrouwbare verzenddienst.
 

Vragen:

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Automatisch schuifdeursysteem Leverancier. Copyright © 2023-2024 autoslidingdoors.com . Alle rechten voorbehoudena.