Bericht versturen
Thuis > producten > Automatische schuifdeuroperator >
1 jaar Automatische schuifdeuroperator 0,6m/s Sluitingssnelheid -20C~+55C

1 jaar Automatische schuifdeuroperator 0,6m/s Sluitingssnelheid -20C~+55C

Neem contact met ons op

Verzoek Een Citaat
Productdetails
Opening Angle:
90°
Closing Force:
30N
Power Supply:
AC220V/50Hz
Product Name:
Automatic Sliding Door Operator
Type:
Automatic
Warranty:
1 Year
Closing Speed:
0.6m/s
Opening Speed:
0.8m/s
Betaling & het Verschepen Termijnen
VERWANTE PRODUCTEN
Neem contact met ons op
Productomschrijving

Productbeschrijving:

Deze automatische schuifdeuroperator is een professionele automatische schuifdeurmotor die speciaal is ontworpen voor smalle ruimtes. Het is een ideale oplossing voor een soepel en veilig automatisch schuifdeur systeem.Het wordt geleverd met een garantie van 1 jaar en heeft een AC220V/50Hz stroomtoevoer en stroomverbruik van 100WHet automatische schuifdeursysteem biedt een efficiënte en betrouwbare oplossing voor automatische schuifdeuren en zorgt voor het hoogste veiligheidsniveau.Het is perfect voor commerciële en residentiële toepassingen, en is de perfecte keuze voor elke binnen- of buiten schuifdeur.


Kenmerken:

  • Productnaam: Automatische schuifdeur bediener
  • Werktemperatuur: -20°C~+55°C
  • Sluitingssnelheid: 0,6 m/s
  • Geluidsniveau: ≤ 50 dB
  • Energieverbruik: 100 W
  • TypeAutomatisch:

Technische parameters:

Parameter Waarde
Productnaam Automatische schuifdeuroperator
Energieverbruik 100 W
Grootte Op maat
Beschermingsniveau IP54
Type Automatisch
Sluitingskracht 30N
Sluitingssnelheid 0.6m/s
Materiaal Aluminium
Geluidsniveau ≤ 50 dB
Openingshoek 90°

Toepassingen:

Automatische schuifdeuroperator is een ideale keuze voor commercieel of industrieel gebruik en biedt gemakkelijke en veilige toegang tot een verscheidenheid aan omgevingen.Met een werktemperatuurbereik van -20 °C tot +55 °C en een garantie van één jaar, is dit automatische schuifdeursysteem geschikt om hoge temperaturen te weerstaan en een betrouwbare werking te bieden.De automatische schuifpoortmotor heeft een vermogen van 100 W en een openingssnelheid van 0Met een stroomtoevoer van 220V/50Hz, is het een snelle en efficiënte methode om toegang te controleren in elk gebied.de automatische schuifmotoren zijn geschikt voor een breed scala aan instellingen en kunnen eenvoudig worden aangesloten op verschillende systemen.


Aanpassing:

Automatische schuifdeuroperator

Met de Automatic Sliding Door Operator, de perfecte oplossing voor toegang tot elke ingang, met een krachtige motor die deuren gemakkelijk opent en sluit.terwijl het geavanceerde besturingssysteem zorgt voor een soepele en betrouwbare werkingMet een werktemperatuur van -20°C tot +55°C, een beschermingsniveau van IP54 en een openingshoek van 90° is dit systeem betrouwbaar en veilig.Maak uw ingang veilig en stijlvol met de automatische schuifdeuroperator.


Ondersteuning en diensten:

Technische ondersteuning en service voor automatische schuifdeuren

Wij bieden gratis technische ondersteuning en service voor Automatic Sliding Door Operator.en onderhoud van het product.

We bieden een breed scala aan diensten om ervoor te zorgen dat uw automatische schuifdeuroperator goed functioneert.

We hebben ook een speciaal team van klantenservice vertegenwoordigers beschikbaar om te helpen met eventuele productvragen of problemen die u heeft.

Als u vragen of bezwaren heeft, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag.


Verpakking en verzending:

Verpakking en verzending

De automatische schuifdeuroperator wordt zorgvuldig verpakt in een kartonnen doos, houten kist of plastic container, afhankelijk van de grootte en het gewicht van het product.Het zal veilig worden ingepakt in bubbelfolie., schuim of andere beschermende materialen.

Het product wordt per land, lucht of zee verzonden, afhankelijk van de behoeften en voorkeuren van de klant.


Vragen:

.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Automatisch schuifdeursysteem Leverancier. Copyright © 2023-2024 autoslidingdoors.com . Alle rechten voorbehoudena.