Co. van de de Handelsindustrie van Shenzhen Hui, Ltd.

kwaliteit eerst, kredietwaardigheidparamountcy, prijs in reden, levering op tijd“. Welkom

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shen Zhen Hui Trade Industry Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Automatische Glasschuifdeuren voor verkoop
Van goede kwaliteit Automatische Glasschuifdeuren voor verkoop
F-150W de automatische schuifdeurexploitant is veel beter en het verschijningsontwerp is zeer aardig. Zacht begin met geringe geluidssterkte, pastest. De prijs is goed.

—— Bryan Walker

Ik ben online Chatten Nu

Shen Zhen Hui Trade Industry Co., Ltd.

1
Shen Zhen Hui Trade Industry Co., Ltd.
Hoog - de kwaliteit kiest Caterly

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Wereldwijd
Merken : Caterly
Aantal werknemers : 5~100
Jaarlijkse omzet : 200,000.00-1,600,000.00
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : < 10%

Co. van de de Handelsindustrie van Shenzhenhui, Ltd werd opgericht in de jaren '90, onophoudelijk onderzoekt bijna 20 jaar op de automatische deurcontrole en het verwante productengebied. Aan producten verantwoordelijk voor, is verantwoordelijk voor de klant voor de ontwikkeling van de onderneming het gebouw, en van de overgrote meerderheid van de automatische deur voorzien de gebruikers veilig, stabiel, met de hoogste rendabele categorieën van het automatiseringsproduct voor ontwikkelingsdoelstellingen.
In het de groeiproces, opeenvolgend in vastelandsgebied aan de gebruiker met Chris dodd en, open wordt hij afgesneden, het merk zoals de totale verrichting van China door de dienst, met het efficiënte, ernstige, praktische werk voor veel van dezelfde verenigbare goedkeuring van de industriepartners. Nu, de betere automatische de deureenheid van „CATERLY“ aan een lagere prijs, volledige ambacht, volledig - functionele voordelen en de stevige prijs voor al verdelersliefde.
In 2007, in antwoord op de veranderende marktvraag, ontwikkelt het huis aan meer dan gezamenlijke de ontwikkelingsinstellingen van HuiTrade, met succes T8-100-deurautomatische vertaling, en 2008 jaar in productie, om de transformatie van de handel voor productie, handel, verkoop voor de integratie van gediversifieerd beheer, als weinig onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van één van de onderneming te realiseren volledig… In diverse speciale deur, heeft het het zeer sterke te zware voordeel van de deurindustrie. De producten zijn uitgevoerd naar Vietnam en Zuidoost-Azië evenals heeft de de reeksproducten van Hong Kong CATERLY „reeds ISO9001 gewonnen: de internationale standaardauthentificatie van 2000, en de certificatie van Pasce.
Door het begrip van de Hui-Handel aan u, zult u vinden dat de keus van verschillende kanalen meer automatisering, unieke oplossingen en bedrijf altijd aandringt op het principe van de suprematie van de klant onze prettige samenwerking, en in de groei van de het gebiedshoge snelheid van het automatiseringskanaal zal laten. Oprecht onthaal vistit onze fabriek aan begeleiding, onderhandelingen.
Wij, Co. van de de Handelsindustrie van Shenzhen Hui, Ltd doen ons beste aan tevreden u.

Contactgegevens
Shen Zhen Hui Trade Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss.

Tel.: 86-755-2982-1428

Fax: 86-755-2812-7070

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)